Конкурс за доделување на стипендии на студенти од општина Делчево кои студираат на универзитети надвор од Р.М.

Печати

Минати конкурси

BANER STIPENDII_resize

 на студенти од Делчево на универзитети надвор од Р.М. 

Share/Save/Bookmark