Објавен Оглас за запишување на ученици во прва година во СОУ ММ Брицо

Печати
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 

Минати конкурси

IMG 0075_resize

Средното општинско училиште Методи Митевски Брицо од Делчево објави оглас за запишување на ученици во прва година за учебната 2012-2013 година.

Оваа година ке бидат запишани вкупно 238 ученици во 7 паралелки, од кои 5 паралелки се во гимназиско образование, 1 паралелка во текстилно-кожарска и текстилна струка со 4 годишно, и една паралелка во хемиско-технолошка четири-годишна струка.

Првото пријавување во јунскиот приемен рок за учениците ке биде на 14-ти и 15-ти Јуни 2012 (четврток и петок) а вториот на 28-ми и 29-ти Јуни 2012 година. Пријавувањето во августовскиот пријавен рок ке биде на 18-ти Август 2012 година.

Текстот на Огласот може да се превземе тука

Share/Save/Bookmark