Резултати од конкурсите за стипендии за учебна 2009/2010 гпд.

Печати
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 

Минати конкурси

На конкурсот за доделување на стипендии за студенти и ученици објавени се резултатите од изборот...  на Конкурснате комисии кои ги донесоа следните заклучоци:
&&&&&&&&&&&&&&&&

      Врз основа на Одлуката на Советот на општина Делчево бр.07-958/1 од 29.12.2009 и Закличокот на конкурсната комисија за доделување на ученичка стипендија бр. 08-36/4 од 04.02.2010 година:
 УЧЕНИЧКА СТИПЕНДИЈА ОД ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО ЗА УЧЕБНАТА 2009/2010 ГОДИНА ДОБИВААТ СЛЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ:
 1. Лиле Петровска, ученичка во II клас
 2. Александар Мановски, ученик во II клас
 3. Ирена Петровска, ученичка во III клас
 4. Моника Мицевска, ученичка во IV клас
 5. Љупка Јовановска, ученичка во IV клас
 6. Наталија Алексова, ученичка во II клас
Конкурсна комисија
Претседател
Здравко Мирчевски
&&&&&&&&&&&&&&&&

Врз основа на Одлуката на Советот на општина Делчево бр.07-959/1 од 29.12.2009 година и Заклучокот на конкурсната комисија за доделување на студенстска стипендија бр.07-238/1 од 02.02.2010 година:
УЧЕНИЧКА СТИПЕНДИЈА ОД ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО ЗА СТУДИСКАТА 2009/2010 ГОДИНА ДОБИВААТ СЛЕДНИТЕ СТУДЕНТИ:
 1. Александра Стојановска, студент на филозофски факултет-Дефектологија
 2. Симона Милчевска, студент на ПМФ, информациони системи
 3. Ана Ѓорѓиевска, студент на ПМФ, програмско инжинерство
 4. Кристина Десподова, студент на Градежен факултет-Конструктивна насока
 5. Ивана Николовска, студент на Архитектонски факултет
 6. Валерија Постолова, студент на Економски факултет-Меѓународна економија

Конкурсна комисија

Претседател

Тони Трајановски

Share/Save/Bookmark