Соопштение за доделена парична помош за новороденчиња

Печати
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 

Минати конкурси

Продолжува доделувањето на парична помош за секое новороденче од општина Делчево Врз основа на одлука на Советот на општина Делчево а по директна иницијатива на Градоначалникот г-дин Горан Малешевски, во период од 01.01.2010 година до 15.09.2010 годинаГрадоначалникот на Општина Делчево има доделено еднократен надомест за новороденче во износ од 3000 мкд, вкупно на 88 семејства од општината. Оваа практика продолжува и понатаму да се спроведува во иднина.
Share/Save/Bookmark