Оглас за волонтерство

Печати
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 

Минати конкурси

За сопствени потреби ЕЛС Делчево го објавува сл.

О Г Л А С

објавен од:

Општина Делчево

објавувач:

Општина Делчево

област

Волонтерство

работно место

Волонтери

број на работни места

10 (десет)

договор(во месеци)

3 (три)

краен рок на пријавување

20.04.2011 среда*

почеток на работен однос

21.04.2011 четврток

оглас внесен на

веб страна, огласна табла, локален медиум

телефон

033411550

поштенски факс

1

потребни квалификации

Високо образование

Целосен оглас

Општина Делчево распишува оглас за потреба од волонтери во областа на правни,  економски, технички и сите други науки . Кандидатите кои ќе ги достават своите барања задолжително треба да имаат високо образование , познавање на странски јазик ( англиски ) , работа со компјутер . Старосната граница на волонтерите да биде  до  30 год. 

Напомена:

*Поради мал интерес крајниот рок за поднесување на апликации за волонтирање од страна на заитересирани граѓани крајниот рок за поднесување на апликациите се пролонгира заклучно до 29.04.2011 год. во 15.30 часот, до архивата на ЕЛС Делчево 

Share/Save/Bookmark