Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Во пресрет на претстојни културни настани и манифестации општина Делчево преку Комисијата за организирање на настани и културни манифестации објавува 6 (шест) конкурси за различни категории на групи на граѓани.

  1. К о н к у р с за доделување на  награди  за литературни творби посветени на празникот Велигден 
  2. К о н к у р с за доделување на награди за литературни творби посветени на Разловечкото востание
  3. К о н к у р с за доделување на  награди  за литературни творби посветени на 24 мај-Св.Кирил и Методиј: покровители и просветители на општина Делчево
  4. К о н к у р с за доделување на  награди  за ликовни творби посветени на празникот Велигден
  5. К о н к у р с за доделување на  награди  за ликовни творби посветени на Разловечкото востание
  6. К о н к у р с за доделување на  награди  за ликовни творби посветени на 24 мај-Св.Кирил и Методиј: покровители и просветители на општина Делчево

 Напомена:За преглед на поединечниот конкурс кликнете на соодветниот негов назив погоре.

Share/Save/Bookmark