Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Врз основа на член 65 Став (6) од Законот за животна средина  (,,Службен весник на Република Македонија,,бр.53/05,, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 124/10 и 51/11) , и одлука за спроведување на стратегиска отцена  донесена од Градоначалникот на Општина Делчево за Урбанистички план вон населено место за граничен премин ,,Делчево,, КО Звегор,  доставено е: Oдлука за спроведување на стратегиска отцена и SEAForma ДУП Делчево.

За превземање на документите кликнете на сл. врски.


Share/Save/Bookmark