Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

TIRZ Delcevo_Nacrt_Page_01

Врз основа на член 65 Став (6) од Законот за животна средина  (,,Службен весник на Република Македонија,, бр.53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 124/10 и 51/11), и одлука за спроведување на стратегиска отцена донесена од Градоначалникот на Општина Делчево за Државна урбанистичка планска документација за Технолошки индустриски развојан зона Делчево, КО Делчево, општина  Делчево, доставено е: нацрт - извештај за стратегиска отцена на животната средина.

Нацрт - извештајот за стратегиска отцена на животната средина може да се превземе со кликање на сл интернет врска тука.

ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО

Share/Save/Bookmark