Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Во четврток 07.11.2013 година со почеток во 18.00 часот во конференциската сала во Спомен домот АСНОМ во Делчево ке се одржи состанок на Советот на Урбаната заедница од 2-ри реон.

На состанокот ке бидат разгледувани сл. точки на

Дневен ред

1.Утврдување на приоритетна листа на проекти за реализација со сретства од Буџет на Општина Делчево за 2014 за територијата (граѓаните) од населбата 2-ри реон од Делчево.

2.Разно

На состанокот учество ке земат членовите на Советот на УЗ на 2-ри реон, претставници од општинската администрација, како и сите заинтересирани граѓани кои сакаат да ја проследат дискусијата во рамки на работата на Советот на урбаната заедница.

Share/Save/Bookmark