Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Во рамки на проектот „Соработка помеѓу полицијата и локалното население“ имплементиран од страна на ОБСЕ - Мисијата во Скопје, преку Одделението за соработка со полицијата и локалното население, кој се имплементира на територијата на Република Македонија на 21.јули.2014 година (понеделник) во 14:00 часот во салата за состаноци во новата зграда на Полициската Станица во Делчево, Советодавната група граѓани на Општина Делчево ќе оддржи состанок со следниот:

Дневен ред

  1. 14:00 - 14:40 часот , Штетни последици на бесправна сеча на дрва и пустошење на шумите

    2. 14:40 - 15.10 часот

    3. Разно

 

НАПОМЕНА: Состаноците на Советодавната група граѓани се отворени за присуство на сите заинтересирани граѓани.


Претседател на СГГ
Кире Цоневски

Виш Инспектор за превенција
Виолета Илиевска

Share/Save/Bookmark