Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Во рамки на проектот „Соработка помеѓу полицијата и локалното население“ имплементиран од страна на ОБСЕ - Мисијата во Скопје, преку Одделението за соработка со полицијата и локалното население, кој се имплементира на територијата на Република Македонија на 08.10.2014 година (среда) во 14:00 часот во салата за состаноци во новата зграда на Полициската Станица во Делчево, Советодавната група граѓани на Општина Делчево ќе оддржи состанок со следниот:

Дневен ред

  1. 14.00 – 14.40 часот Презентација за Законот за заштита од пушењето и законот за Јавна чистота

Далибор Ангеловски – Пом. Командир ПСОН Делчево

Виолета Илиевска – Виш инсп за превенција ПСОН Делчево

Крум Николовски – Раководител на одделение за инспекциски надзор при ЕЛС Делчево

Љупчо Симоновски – Инспектор за животна средина и комунални работи при ЕЛС Делчево

   2. Разно

Со почит,

Претседавач на СГГ
Кире Цоневски

Виш Инспектор за превенција
Виолета Илиевска

Share/Save/Bookmark