Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

До
Членовите на Советот на Општина Делчево
Д1 Телевизија
Радио „Зора“
Даниела Такева
Васил Маневски


Предмет: Известување за одложување на 27.седмица на Советот на Општина Делчево 

Почитувани,

Ве известуваме дека поради итни и неодложни обврски на претседателот на Советот на Општина Делчево, 27.редовна седница планирана за 14.05.2015 година, се одлага.
За датумот и часот на одржување на истата, дополнително ќе бидете известени.

Со почит,

СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО
Претседател,
Драган Христов

otkazhana sednica_sovet 

Share/Save/Bookmark