Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

OU Sv_Kliment_Ohridski-Delcevo

Во буџетот на Република Македонија за тековната 2015 година се предвидени средства за реконструкција на 23 основни училишта. Министерството за образование и наука распиша тендер за избор на најповолен понудувач што ќе ги изведува градежните работи.

Проценетата вредност на целиот проект изнесува 137.104.311 денари, односно над 2,2 милиони евра. Заинтересираните градежни компании треба да ги достават своите понуди најдоцна до 20 јули.

Во проектот се опфатени 23 основни училишта меѓу кои и ООУ „Св. Климент Охридски“ - Делчево

IMG resize IMG 0001_resize

Share/Save/Bookmark