Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

1 3

На барање на месното население од село  Илиово, а во соработка со Општина Делчево, во изминатиот период екипи на ЈПКД Брегалница работеа на поставување на армирано бетонски цевасти пропусти со широчина Ф1000 како и опесочување на истите со цел непречено движење на населението на неколку локации долж реката Туришница.

Овие активности се како резултат на добрата соработка на Оппштина Делчево предводена од градоначалникот Дарко Шехтански и жителите на село Илиово.

4

Share/Save/Bookmark