Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

НУЦК Вапцаров

НУЦК „Никола Ј. Вапцаров“ Делчево до крајот на месец Октомври има за цел да реализира низа на културно-уметнички настани. За периодот што следува предвидена е следната

ПРОГРАМА

26.10.2015 - Изложба на уметнички фотографии на истакнати уметници, Фехим Хусовиќ, Валентина Стефановска, Захид Бујукишлијен, Зухал Арда
место: фоаје на Спомен дом АСНОМ, 20 часот

28.10.2015 - Концерт на кларинет и пијано музичка академија Штип 
место: фоаје на Спомен дом АСНОМ , 19 часот

31.10.2015 - Драмска претстава „Ревизор“, драмско студио Благоевград
место: киносала Делчево, 17часот 

Share/Save/Bookmark