Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Третата форумска сесија од буџетскиот форум, во рамките на програмата Форуми во заедниците ќе се одржи на 30-ти октомври  2015 година (петок) со почеток во 11 часот во пицерија “Панорма”,  Делчево.

Граѓаните на општина Делчево на 3-та форумска сесија  ќе имаат можност да се запознаат со следните буџетскте програми :

Граѓаните партиципативно ќе учествуваат и  дискутираат за буџетскиот календар на Општина Делчево за 2016 година.

Процесот на спроведување на буџетскиот форум e финансиран Швајцарска агенција за развој и соработка.

Вашето учество на форумската сесија е од големо значење за креирање на буџетот на Општина Делчево и затоа се надеваме дека ќе одвоите време и ќе присуствувате на оваа формска сесија.

Share/Save/Bookmark