Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Триесет и третата седница на Советот на Општина Делчево ќе се одржи на ден 13.11.2015 година (петок). Седницата ќе се одржи во ООУ „Ванчо Прке“-Делчево со почеток во 14.00 часот.

За седницата е предложен следниот 

Дневен ред

 

1.Квартален извештај за извршувањето на Буџетот на Општина Делчево за 3 квартал со Предлог-Заклучок за усвојување;

2. Предлог-План на програмите за развој на општина Делчево со Предлог_заклучок за усвојување;

3.Измени и дополнувања на Буџетот на општина Делчево за 2015 година;

Образлагач: Анка Христова-Раководител на Одделението за финансиски прашања.

4. Дополнување на Годишната програма за работа на СОУ „М.М.Брицо“ 2015/ 2016 година со Предлог-Заклучок за усвојување.

Образлчагач: Билјана Петровска-Директор на СОУ „М.М.Брицо“-Делчево. 

Забелешка: Записникот од 32.седница не е целосно завршен и истиот ќе Ви биде доставен на наредна седница. 

 II

 Присуството на членовите на Советот на Општина Делчево е задолжително, а секое отсуство потребно е да се пријави кај Претседателот на Советот на Општина


СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО
Претседател
Драган Христов 

Share/Save/Bookmark