Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Голачки фолклорни средби 1 resize 

 

По повод традиционалните меѓународни „Голачки фолклорни средби“ кои  се одржуваат на 8 август 2018 година, Општина Делчево ги известува заинтересираните граѓани дека ќе се доделуваат локации за вршење угостителска и трговска дејност на локации на Голак. Локациите се наоѓаат на следните места: 

-  4 (четири) локации од по 40 м2 на место вика „собориште„ по цена од 3.000 денари

-  2 (две) локации од по 60 м2 долу кај шумската  зграда по цена од 5.000 денари и

-   две локации пред детското одморалиште по цена од 2.000 денари Заинтересираните лица да се пријават кај лицето Емил Тасев, вработен во Општина Делчево, најдоцна до 6.08.2018. 

Заинтересираните лица да се пријават кај лицето Емил Тасев, вработен во Општина Делчево, најдоцна до 6.08.2018. 

Share/Save/Bookmark