Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

ЈЗУ  Центар за јавно здравје од Кочани известува дека по земените примероци за анализа и добиените резултати, водата од фонтаните кај Стопанска банка и пред кафулето „ВалиумНЕ ОДГОВАРА според физичко-хемиската анализа поради зголемена потрошувачка на калиум-перманганат-знак на органско загадување.

ЈЗУ ПЕ-Делчево во соработка со ЈПКДБрегалница веќе преземаат соодветни мерки за доведување на водата во исправна состојба на споменатите локации.

Share/Save/Bookmark