Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Актуелно - Актуелности

Се известуваат сите спортски клубови, спортски здруженија, правни лица во областа на спортот и здруженија на граѓани кои имаат добиено и исплатено финансиска помош од Општина Делчево  да достават годишен извештај  за потрошени финансиски средства  согласно Правилникот за условите, начинот и постапката за доделување на финансиска помош на спортски клубови, спортски здруженија, правни лица во областа на спортот и здруженија на граѓани (Сл.гласник на Општина Делчево бр.2/2018), најдоцна до 31.12.2019 година.

Образците за пополнување на годишните извештаи може да ги превземете на следните линкови:

Годишен извештај - спортски клубови

годишен извештај - граѓански здруженија

Share/Save/Bookmark